Far de Cambrils

Cambrils, vila marinera i turistica

Cambrils, població marinera per excel·lència, situada en la comarca del Baix Camp, i amb una superfície de 34,76 km², ha sabut establir el turisme com a font principal, sense perdre les costums marineres d’anys enrere.

platjaEl seu litoral està format per un total de 9 km de platges sorrenques. Aquestes platges es divideixen en platges de llevant  i de ponent, segons estiguin situades a l’est o a l’oest del port de Cambrils. Les platges de llevant, que comencen al límit amb el terme municipal de Salou, ocupen 4,5 km. La seva tipologia és de platges llargues, de poca fondària, amb sorra fina o mitja i amb poc pendent. Les platges de llevant són rectilínies o curvilínies, mentre que les de ponent són en gran part formades per badies artificials. Sovint, les platges de ponent són conegudes popularment segons els barris o les urbanitzacions davant de les quals són ubicades

Sempre que vaig al mar, una de les vistes obligades es Cambrils, per les platges, l’ambient multitudinari i tranquil a l’hora, grans zones obertes, el seu port, els pescadors, i sobre tot, la bona gent. Disposa d’un nucli de vianants amb botigues i botiguetes, que quan et vols donar compte, ja s’ha fet l’hora de dinar o sopar

El lloc és recomana-ble per qualsevol tipologia de persona i si voleu relaxar-vos es el lloc ideal per passar uns dies, al costat del mar.

baxell_excursio placa port_03

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *