Esl in icis

Finca OM

oscar_i_cavallFa un temps quan cada matí anava a treballar a Mollerussa des de Castellserà, vaig veure com a una finca abans d’arribar a Vila-sana, es feien instal·lacions per cavalls, el primer que vaig pensar es, mira que bé, una hípica.

Al cap d’un temps vaig llegir un reportatge al Segre, que parlaven amb l’Oscar i ell explicava les activitats que es desenvolupaven a la finca, per tant vaig decidir trucar a l’Oscar per parlar amb ell a la finca.

TipiEns vàrem veure i en va obrir les portes de bat a bat, ell i la Marta, persona que encara no he tingut el plaer de conèixer, són els responsables del projecte.

Les instal·lacions són en plena natura i les activitats són molt diverses, moltes d’elles passen pels cavalls, per cert una de les frases que en va quedar al cap va ser, “Pujar a cavall és pujar-hi amunt”, ho va repetir una pila de vegades, fins que vaig entendre que volia dir, és veritat, pujar a cavall és pujar-hi amunt, però no te res a veure el fet d’estar a dalt del cavall i sentir-te integrat amb ell, el saber que farà i el saber que ell també sap que vols d’ell, de fet l’única manera de sentir el cavall és pujar-hi sense la cadira, i estar en contacte directe amb ell.

El post no dona per mes, però us asseguro que aquest es el primer d’una sèrie dedicats a Finques OM.

activitat_1perfil1cavalls_01

3 pensaments a “Finca OM”

 1. FincaOM és un lloc especial, màgic, et trobes bé perquè qui hi ha al davant fa que et trobis molt bé.
  Óscar, como decías esta tarde continúa cultivando con paciencia y visualizando lo que tú crees que mejor puedes aportar.

  1. Disculpa per no contestar abans, problemes amb spam, aquesta web no es de Oscar, però si es un gran amic meu, i es mereix aixó i més.
   De fet està fent un gran treball.

   Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *