Castell del Remei

El Castell del Remei

La finca de Castell del Remei està situada a la comarca de La Noguera tocant a la del Urgell, a 250 m sobre el nivell del mar. El terra és calcari. No obstant, cal destacar la presència de sòls molt diversos dins la finca, fet que contribueix a la gran riquesa de matisos pròpia de la producció dels vins de la marca.

Castell del remei _annecsA la part Sud, el terrer es composa de roques detrítiques, molt típiques a Catalunya. Els elements grossos hi són presents i confereixen, en aquesta zona de clima tan àrid, unes condicions sovint de gran estrés hídric, controlable mitjançant regs de suport en anys on són necessaris, de fet tenen embassaments que venen del mateix canal d’Urgell, on també podem veure diferents animals que hi conviuen.

castell del Remei VinyesPel que fa a la part Nord de la finca, cal destacar la presència d’un nivell freàtic a poca profunditat, axó es bo i dolent per les vinyes, tot depen de les pluges que tingui la zona, però es te que tenir en compte que a l’estiu s’agraeix aquesta aigua a poca profunditat.

Restaurant Castell del RemeiEl el mateix entorn, si voleu gaudir d’una bona cuina, podeu visitar el seu restaurant, on a més de bon menjar i bon vi, predomina una bona atenció al client, amb un tracte d’atenció molt alt. Com a restaurant de la zona, predomina la cuina Catalana, Vedella amb bolets, espatlla de xai al forn, els caragols no hi podien faltar, ja que és un dels plats típics de la comarca, esqueixada de bacallà i unes amanides molt completes, molt bones i molt digestives. Si tenim en compte que tot pot anar acompanyat de bons vins de collita pròpia i de bons caves, pot representar un dia perfecte d’esbarjo, ja que a part del bon menjar i bon veure, es pot donar un passeig per la zona, en un lloc perfectament integrat a la natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *