El fred i els fruiters

Per fi, ha arrivat l’hivern

Ja ha arribat l’hivern a les comarques de Lleida, encara que una mica fora de temps, de fet menys cinc o sis dies fins avui, les temperatures de nit no han estat gens baixes i les temperatures de dia, massa altes per l’estació. Que ha passat?, dons que els ametllers i algun fruiter han començat a florir, que pot passar amb la neu i amb temperatures sota zero, que la flor caigui i es perdi bona part la collita de fruita.

Pels fruiters que encara no han brotat, aquest fred els hi anirà molt bé, ajudarà que l’arbre no tingui malalties i retardarà la collita, ja que també retardarà la floració, ara només manca que el temps segueixi com té que seguir, per no fer més disbarats.

Imatges preses a Castellserà a la zona del Salt d’aigua

Hivern a Castellserà

Ametllers nevats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *