El maltractament animal

20160207_gos_maltractat
Gos maltractat

Aquesta secció l’he creat, perquè crec que els animals son part de la nostra vida, i per tant es mereixen tota la nostra atenció, comprensió, i tota la nostra ajuda perquè es puguin integrar perfectament a l’entorn que hem creat de manera artificial, i que ells hi son perquè no els hi toca cap més remei. Quan vaig obrir el meu perfil de Facebook, vaig començar a afegir persones que són a grups que fan tot el possible perquè els animals estiguin ben atesos, que les persones comparteixin el seu espaï amb ells i el més important que els respectin tal com són.

Aquesta secció vull que sigui un homenatge a tots aquests animals que estan maltractats dia a dia, i que per desgràcia només tenen ajuda de protectores i persones del carrer, i no, de les institucions que són les màximes responsables també d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *