El Congost del Mu (2)

Aquesta part de l’itinerari, correspon des de l’àrea d’esbarjo de l’Espadella fins a l’entrada del mateix congost, situada aproximadament a 2 Km. d’aquesta àrea.

Zona escaladaFins aquest punt, encara es pot arribar amb cotxe, encara que recomano fer el recorregut a peu, per poder gaudir d’aquest paisatge. De fet sempre he vist arribar només en cotxe, les persones que practiquen l’esport de l’escalada, que no són poques en aquesta zona, a causa de les parets ideals per la pràctica d’aquest esport.

Roca voltorsAquestes mateixes parets, acullen gran quantitat de voltors, ja per la seva forma, és idònia per poder fer els nius i tirar endavant les seves cries. És un espectacle que no us podeu perdre.

 

Entrada Congost 2Entrada Congost 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *