El Congost del Mu (1)

area_espadellaL’any 2013 ja vàrem fer aquest recorregut, la veritat és que ens va deixar impressionats, tant a la Carme com a mi. Aquells paisatges tan bonics, no poden deixar sense anar-hi tot sovint, gaudint del riu que sempre el tenim al costat esquerre, de punts de pesca sense mort, de moltes persones que els hi agrada l’escalada, i de caminats gaudint del lloc, per mi és un lloc increïble, ja que les quantitats de fonts que hi ha a la zona, no es poden deixar de visitar.

font_espadella

El primer que trobem és una àrea d’esbarjo, en la qual hi ha taules i seients de pedra, i una cabana, que es feia abans foc per poder cuinar el menjar. I a la part esquerre, hi tenim una de tantes fonts, que hi ha per la zona, amb aigua molt fresca i bona.

Sempre va bé, tant a l’anada, com a la tornada del recorregut, per poder refrescar-nos, tant si fa fred com calor, ja que s’agraeix poder tenir a mà l’aigua fresca.

Aquesta àrea està aproximadament a 1,5 Km des d’on em començat el recorregut, és a dir a la sortida d’Alòs de Balaguer, i abans de creuar el pont a munt del riu Segre, direcció Cubells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *